У театрі корифеїв презентували комедію «Ханума» (фоторепортаж)

Перегляди: 1335

Сьогодні, 7 березня, Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького презентував прем’єру комедії «Ханума».

«Комедія «Ханума» у нас дуже колоритна – і костюми, і декорації, і грим, і гра акторів. Більше трьох місяців ми готувалися до прем’єри і, думаю, нам вдалось відтворити справжній грузинських дух. Дуже приємно, що глядач високо цінить нашу роботу і аншлаги вже стали доброю традицією», - зазначив художній керівник театру В'ячеслав Вандрашек.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Постановкою вистави займався Заслужений діяч мистецтв України, режисер театру корифеїв Сергій Павлюк.

«Ханума» – п'єса грузинського драматурга Авксентія Цагарелі, написана у 1882 році. Дія відбувається в одному з районів Тифліса (Тбілісі) – Авлабарі. Дві свахи – Ханума та Кабато не можуть поділити між собою нареченого – збанкрутілого князя, якого кожна хоче одружити на своїй кандидатці. Щоб досягти своєї цілі Ханума вдається до інтриг, вводить в оману князя і конкурентів та ще встигає влаштувати особисте життя.

Детальніше – у фоторепортажі Ігоря Філіпенка.