Французи передали до Кропивницького гуманітарний вантаж та автівку для військових (фото)

Перегляди: 1485

Франко-українська асоціація CAPITALE передала до України вантажівку гуманітарної допомоги.

Асоціація CAPITALE передала в Україну 13 тонн гуманітарної допомоги, призначеної для медичних закладів Кіровоградщини та шпиталів в інших областях. Переважно це медичне обладнання: медичні ліжка на електроприводах, інвалідні візки, ортопедичні матраци. До переліку гуманітарної допомоги, що розподілиться між лікарнями Знам'янки та Олександрівськими лікарнями входять кровоспинні препарати, крапельниці, антибіотики. До збору допомоги українцям долучилися керівники французьких лікарських установ, лікарі та небайдужі жителі Франції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також разом з вантажем позашляховик подарований французькою сім'єю Манчіні використовуватимуть на передовій. «Ми поділяємо ваш біль. Це поклик нашого серця», - пояснила своє рішення родина Манчіні.

«Навколо асоціації CAPITALE сформована структура з лікарів, фельдшерів, фармацевтів, керівників лікарських установ. Під керівництвом доктора Даніеля Коена працюють близько тисячі осіб. За його організації відправили допомоги більше ніж на три мільйони євро», - розповів CBN президент CAPITALE Геннадій Гребньов.

Нагадаємо, що у січні цього року організація CAPITALE передала гуманітарну допомогу Кропивницькому.

Фото: Геннадій Гребньов


Джерело: Геннадій Гребньов у коментарі CBN.