Начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович: «На сьогодні підстав звільняти Ларису Костенко немає»

Перегляди: 4345

Начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович прокоментував ситуацію про висловлення недовіри начальниці управління освіти Кропивницької міської ради Лариси Костенко.

«Я знаю цю проблематику. Якщо коротко - треба діяти відносно чинного законодавства. На сьогодні підстав звільняти Ларису Костенко немає», - зазначив Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він також наглосив, що управлінню освіти необхідно прислухатися до зауважень батьків.

«Ларисі Давидівні та управлінню необхідно зробити висновки та звернути увагу на ті критичні зауваження, які надходять від батьків, які хочуть, щоб школа дала все необхідне для зростання їхніх дітей», - додав посадовець.

Нагадаємо, 19 січня на інтернет-ресурсі «Єдина платформа місцевої електронної демократії» з’явилася петиція з проханням звільнити з посади начальницю управління освіти Кропивницької міської ради Лариси Костенко. Ініціювала збір підписів громадська організація «Кіровоградське обласне об’єднання батьків дітей з особливими потребами та інвалідів». Вже менш ніж за тиждень, 25 січня, на сайті з’явилася ще одна петиція, цього разу прямо протилежна – з проханням відзначити чиновницю та висловити їй подяку.

20 лютого комісія, зокрема, рекомендувала управлінню по запобіганню корупції провести перевірку викладених у петиції фактів та повідомити авторку петиції Любов Скрипниченко про результати


Джерело: прес-конференція начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича