На Кропивниччині співак з інвалідністю зібрав понад 30 тис. грн на авто для ЗСУ

Перегляди: 992

На благодійному концерті співака з Києва Івана Заміги у селі Цибулеве Дмитрівської громади Кропивницького району вдалося зібрати 30 050 грн на авто для ЗСУ.

Перед концертом організували ярмарок смаколиків та декоративних виробів. У ньому взяли участь освітяни, працівники старостату, працівники ДНЗ «Пролісок», ГО «Платформа успішних змін» та небайдужі односельчани.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом ярмарку та концерту вдалося зібрати 30 050 грн.

Ці кошти Іван Заміга передасть волонтерам для купівлі авто для ЗСУ.

Як повідомив CBN Іван Заміга, на Кіровоградщину з концертами він потрапив за запрошенням своєї знайомої Марії Ціко. Перед Цибулевим він встиг дати концерти в Олександрівці та Суботцях.

Іван Заміга окрім вокалу займається спортом, програмуванням, веде свій блог, а також став віцечемпіоном світу зі спортивних танців на інвалідному візку.

У 2022 році він провів 269 вуличних концертів. Здебільшого виконує закордонні рок-балади та українські пісні. На ЗСУ та тероборону волонтер передав вже 200 тис. грн. Пісні у його виконанні чули у Польщі, Німеччині, Чехії, Словаччині та Франції.


Джерело: Іван Заміга у коментарі CBN

Цибулівський сільський клуб Дмитрівської ТГ