У Новоархангельській громаді воду вмикатимуть 4 години на добу через борги споживачів

Перегляди: 464

КП «Новоархангельське ЖКГ» вмикатиме воду погодинно — дві години вранці та дві години ввечері, а також не вивозитиме рідкі побутові відходи через борги споживачів.

«У зв’язку з систематичною несплатою абонентами коштів за послуги по водопостачанню та водовідведенню (щомісяця сплачується лише 30% від наданих послуг), на підприємстві виникла велика заборгованість за спожиту електроенергію (659 тисяч 202 гривні) та по заробітній платі (425 тисяч 828 гривень). Внаслідок цього відкрито судовий позов щодо боргу за електроенергію та кілька судових позовів щодо невиплаченої заробітної плати колишнім працівникам», - зазначили на Facebook-сторінці Новоархангельської селищної ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У зв’язку з цим КП «Новоархангельське ЖКГ» припинить подачу води у повному обсязі. Воду вмикатимуть погодинно — дві години вранці та дві години ввечері.

Окрім того, рідкі побутові відходи з вигрібних ям біля житлових будинків і тверді побутові відходи також вивозити не будуть, оскільки, як зазначили у селищній раді, у підприємства відсутні кошти на придбання пально-мастильних матеріалів.

Підприємство просить споживачів вчасно сплачувати за комунальні послуги, не втручатися в роботу приладів обліку та повідомляти про тих громадян, які незаконно користуються водою. А сумлінних абонентів з розумінням поставитися до вимушених перебоїв з водопостачанням.


Джерело: Новоархангельська селищна рада