У Кропивницькому відімкнули від газопостачання будинок, у якому чадним газом отруїлося шестеро людей

Перегляди: 3634

Кропивницька філія «Газмережі» тимчасово відключила від газопостачання квартиру в обласному центрі, у якій від витоку чадного газу постраждало шестеро людей.

Як пояснює головний інженер підприємства Володимир Шаповал, для з’ясування причин нещасного випадку створили спеціальну комісію.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Приміщення вже обстежили. Результати будуть відомі після проведення всіх необхідних експертиз і оформлення висновку комісії.

Нагадаємо, сім'я з шести осіб у Кропивницькому отруїлася продуктами горіння через порушення в установці обладнання. Троє членів родини відбулись легкою формою отруєння, а ще троє потрапили до реанімації. Зокрема у реанімації перебували двоє дітей та бабуся.

Фахівці звертають увагу:

▪️у будинках, які обладнані приладами і апаратами з відводом продуктів згорання в димоходи, категорично забороняється влаштування витяжної вентиляції зі штучним спонуканням.

▪️у разі необхідності монтажу газових приладів рекомендуємо першочергово отримати консультацію фахівців газорозподільного підприємства.


Джерело: АТ «Кіровоградгаз»