Мешканці чотирьох квартир пошкодженого вибухом газу будинку переїхали до родичів

Перегляди: 1253

У Кропивницькому триває відновлення пошкодженого будинку, чотири родини переїхали до родичів.

Станом на 28 березня в будинку все ще відсутнє газопостачання, працівники газової служби перевіряють мережу на відсутність витоків, після проведення перевірок будинок приєднають до газопостачання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Від вибуху постраждали перегородки, перекриття між поверхами. Потрібно виконати демонтаж аварійних конструкцій, підсилення будівельних конструкцій. Очікуємо інформацію по кошторису аварійних робіт, які виконуватимуть після його узгодження на засіданні виконавчого комітету», - зазначив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Мосін.

Згідно зі словами Олександра Мосіна, виконавчі органи готують порядок надання матеріальної допомоги тим, чиє майно постраждало в результаті вибуху, вже отримали 71 заяву. Чотири родини, чиї квартири найбільше постраждали, відмовились від тимчасового відселення до готелю «Турист» та наразі проживають у родичів.

Як повідомляло CBN, 23 березня у квартирі на шостому поверсі багатоповерхівки на вул. Юрія Коваленка у Кропивницькому стався вибух газу.


Джерело: Олександр Мосін на пресконференції