На керівників шести закладів громадського харчування у Кропивницькому склали протоколи про адмінпорушення

Перегляди: 1166

У Кропивницькому на керівників шести кав'ярень та барів по вулиці Театральній склали адмінпротоколи за порушення розміщення літніх майданчиків, які можуть нашкодити деревам.

«У ході обстеження ми провели роз’яснювальну роботу із керівниками шести закладів громадського харчування щодо необхідності і важливості забезпечення достатньої площі відкритого грунту для поливу дерев, накритих "літниками"», - зазначив начальник інспекції з благоустрою Олександр Брюховецький.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того, на керівників усих шести обстежених закладів: «Твоя варенична», «Два кофе», «TIMYAM», «Pecorini», «Не поспішай» та «Sho bar» складено протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені статтею 152 КУ про адмінпорушення (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

Протоколи направлені на розгляд адмінкомісії при виконкомі Кропивницької міської ради для притягнення до відповідальності.


Джерело: Кропивницька міська рада