У Світловодську після п'яти місяців невдалих спроб ухвалили бюджет громади

Перегляди: 666

Учора, 6 квітня, після п'яти місяців невдалих спроб зібрати кворум, Світловодська міська рада ухвалила бюджет громади.

«Робота міської ради розпочиналась важко: депутати 8-го скликання на засідання доходили ще півгодини, кілька депутатів не реєструвались, хоча і були присутні в міській раді. Впродовж засідання розглядали питання порядку денного, та на жаль не всі», - повідомив голова громади Андрій Маліцький.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2023/03/14/misiya-nezdijsnenna-u-svitlovodsku-z-oseni-ne-zakryta-35-ta-sesiya-miskrady/

Під час сесії затвердили програми:

Компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на 2023-2027 роки. «Призовник-2023». Затвердили програми благоустрою Світловодської МТГ 2023 рік. Внесли зміни до програми цивільного захисту та підтримали громадські організації інвалідів та ветеранів.

Затвердили умови енергосервісного договору за об'єктом енергосервісу будівель ЗДО #5, 14, 15, 19 та школи Монтесорі. Також прийняли рішення по соціально-економічному розвитку та фінансові питання.

Попри попередній розгляд проекту бюджету на комісіях, депутати сперечались та обговорювали деякі напрямки фінансування (перенесли 1 млн грн із забезпечення роботи енергоносіїв КНП «Світловодська ЦРЛ» на забезпечення зарплат педагогам).

За бюджет проголосували 19 депутатів. Земельні та організаційні питання не розглянули.


Джерело: Світловодська міська рада