У Кропивницькому Театр корифеїв підписав меморандум про співпрацю з херсонським театром

Перегляди: 720

Сьогодні, 8 квітня, музично-драматичний театр імені Кропивницького підписав меморандум про співпрацю з Херсонським обласним академічним музично-драматичним театром імені Куліша.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Зараз є проблеми з фінансуванням. Театри, розуміючи значення того, чим ми займаємося, вирішили допомагати один одному. Буквально із завтрашнього дня ми починаємо спільний проєкт. Ми ставимо виставу, у якій будуть зайняті актори обох наших театрів. І репетирувати будемо тут, бо у Херсоні небезпечно. Це буде вистава за п'єсою Сергія Дзюби й Артемія Кірсанова. За нею вже є фільм "Заборонений". Вистава також буде називатися "Заборонений", але висвітлюватиме події незламності України, зокрема, херсонців, а також Стуса, як національної гордості. Також у Кропивницькому знімається документальний фільм», - розповів генеральний директор-художній керівник Херсонського музично-драматичного театру імені Куліша Олександр Книга.

Виставу глядачі можуть побачити у червні.

Окрім того, Херсонського музично-драматичного театру імені Куліша поставив на сцені Театру корифеїв виставу «Юда». В основі її сюжету – сповідь Юди, який за 30 срібників продав свого вчителя – Ісуса Христа.


Фото: Ігор Філіпенко, CBN