В Олександрії на благодійному ярмарку зібрали 24 тис. грн для батальйону «Вовки Да Вінчі» (фото)

Перегляди: 469

В Олександрії у Театральному сквері 9 квітня за підтримки міської ради влаштували благодійний захід «Великоднє роздолля».

Дітям влаштували розважально-ігрову програму. Усі охочі долучалися до майстер-класу із писанкарства та робили яскравий святковий аквагрим. Під час заходу діяла акція від відомих олександрійських фотографів, які робили фото за внесок на підтримку ЗСУ. Також працювала виставка-продаж робіт ужиткового мистецтва від народних майстрів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Жителі та гості міста брали участь у передсвятковій лотереї від бібліотечної системи: купували сувеніри, а наприкінці заходу відбувся розіграш, де були визначені три переможці, які отримали великодні кошики зі смаколиками.

Кожен мав нагоду підтримати Українську армію та пожертвувати кошти. Тож олександрійці та гості міста зібрали 24 032 гривні для 1 ОМБ «Вовки Да Вінчі», в якому воює декілька олександрійців. За їхнім проханням придбають комплектуючі для кількох квадрокоптерів.


Джерело: Олександрійська міська рада у Facebook