У Кропивницькому відкрили благодійну виставку «Відлуння війни, що триває» (фоторепортаж)

Перегляди: 808

У Кропивницькому відкрили виставку зброї, яку надав Krop:hub - на зібрані кошти планують купити автівку для військових медиків.

Сьогодні, 14 квітня, у Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї розпочалася благодійна виставка «Відлуння війни, що триває».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мета виставки «Відлуння війни, що триває», яка відбувається у рамках акції «Кіровоградщина — військовим медикам» - збір коштів для придбання евакуаційного автомобіля нашим медикам. В експозиції представлені окремі елементи зброї та боєприпасів: російської, трофейної зброї, радянської зброї, яка використовується обома сторонами, західних зразків, та суто українське озброєння. Інша частина експозиції — медичне приладдя, медичне обладнання, які використовують наші медики у польових умовах, під час надання допомоги військовим. Ми демонструємо зброю як символ загрози, цим підкреслюючи важливість життя і тих, хто його рятує», - розповів CBN старший науковий співробітник музею Володимир Мороз.

Виставка є спільним проєктом «Krop:hub.Кропивницький», ГО «Серця матерів та волонтерів війни» та Кіровоградського обласного краєзнавчого музею. Виставлені експонати надав музею волонтерський штаб Krop:hub.

Виставка триватиме до 5 травня 2023 року. Вхід на виставку — безплатний, долучитись до збору коштів можна відправивши благодійний внесок або купивши листівку.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.