У Кропивницькому до храму Святого Володимира на Великдень прийшли вп'ятеро більше вірян, ніж торік

Перегляди: 7074

Учора, 16 квітня, у храмі Святого Володимира Великого ПЦУ у Кропивницькому на Великдень зібралася значна кількість вірян, за словами настоятеля храму - вп'ятеро більша, ніж торік.

«Працювати на Великдень було складно, у цьому році було багато людей. У порівнянні з іншими роками, десь у п’ять разів більше. Я працював до 15:40. З 2014 року загалом потік парафіян збільшився, на це впливали події на сході України. Цей Великдень був багатолюдним, торік, коли почалася війна, теж приходили віряни, але ми тоді обмежилися ділянкою поруч з храмом. У цьому році віряни ставали по вулиці до перехрестя Преображенської та Тарковського, і у зворотному напрямку також. Мабуть – це пов’язано з подіями, які зараз відбуваються в країні. Люди задумуються, куди ходити та якою мовою розмовляти», - розповів у коментарі CBN настоятель храму Святого Володимира Православної церкви України Отець Йосип.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, протягом минулого року на Кіровоградщині до ПЦУ перейшли 8 релігійних громад.