Депутати Кіровоградської облради проводять 16-ту, позачергову сесію, проігнорувавши 15-ту (фоторепортаж)

Перегляди: 1544

Сьогодні, 25 квітня, мала продовжитись незакрита у березні 15-та сесія облради, проте значна частина депутатів проігнорувала її, з'явившись лише на позачергову 16-ту сесію, головним питанням якої є звільнення голови облради Сергія Шульги.

15-та сесія облради розпочалася, проте кворум не зібрався: на сесії зареєструвалися всього 14 депутатів. Після неї розпочалася позачергова сесія за головуванням депутата Олександра Горбунова. На ній зареєструвалися 43 депутати. Головним питанням сесії є звільнення голови облради Сергія Шульги. За нього проголосували 38 депутатів з тих, хто зареєструвався.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На затвердження порядку таємного голосування та бюлетенів зібралася лічильна комісія. Наразі розпочалося таємне голосування.

Звернення про зібрання позачергової сесії напередодні підписали 24 депутати. Сергій Шульга вважає проведення 16-ї сесії незаконним, тому звернувся до правоохоронних органів.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.