У Вроцлаві збудують новий завод «Гідросили»

Перегляди: 1404

У польському місті Вроцлав збудують новий завод - Hydrosila.

Для реалізації проєкту компанія Hydrosila EU вже придбала земельну ділянку загальною площею 1,6 га разом з виробничими та адміністративними будівлями. Завод спеціалізуватиметься на виробництві гідроциліндрів та шестеренних насосів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це перший завод, який відкриється в Польщі, компанію, яка продавала нашу продукцію на ринках Євросоюзу, ми відкрили шість років тому. Ми давно прийняли рішення, що відкриємо тут підприємство, бо багатьом компаніям важливо, щоб оснащення було виготовлене в Євросоюзі», - розповів у коментарі CBN генеральний директор ПрАТ «Гідросили ГРУП» Юрій Тітов.

За словами Тітова, проєкт реалізують у два етапи. На першому етапі, початок роботи якого планують вже за 6 місяців, планують збирати обладнання з готових запчастин, вироблених на заводах в Україні. На другому етапі планують виробляти потрібні для збору готового обладнання деталі. Для реалізації цього етапу за наступні два роки добудують другий цех.

«Це ніяк негативно не вплине на українське виробництво, виробництво деталей в Україні навпаки збільшиться шляхом експортних потреб», - додав Юрій Тітов.

Продукція, що випускається під ТМ «Гідросила», вже довгий час постачається не тільки на ринки країн ЄС, а більш ніж в 50 країн світу, серед яких ринки США, Південно-Східної Азії, Індії, Китаю та інші.

Hydrosila EU працює у Вроцлаві з 2017 року. Головними напрямками діяльності європейського представництва є продажі та логістика продукції українських заводів: АТ «Гідросила», ПрАТ «Гідросила АПМ», ПрАТ «Гідросила ЛЄДА».

«Запуск нового виробництва дасть можливість збільшити обсяги постачання гідравлічного обладнання до країн Європи. Зокрема, це дасть можливість для компанії збільшити постачання гідравліки на конвеєрні заводи з виробництва сільгосптехніки, будівельно-дорожньої та комунальної техніки Німеччини», - вказали на фейсбук-сторінці «Гідросили».

«Гідросила» — українське підприємство машинобудівної галузі у Кропивницькому. Спеціалізується на розробці, виробництві й реалізації шестеренних, аксіально-поршневих і інших гідроприводів для гідросистем тракторів всіх класів, автомобілів, сільськогосподарських, дорожньо-будівельних, комунальних машин.


Джерело: генеральний директор ПрАТ «Гідросили ГРУП» Юрій Тітов у коментарі CBN,  «Гідросила» у Facebook