У Кропивницькому на капітальний ремонт доріг витратять 500 млн грн

Перегляди: 1067

Цього року у Кропивницькому планують реалізувати три проєкти капітальних ремонтів доріг сумарною вартістю 500 млн грн.

«У нас є три проєкта на сьогодні, які вже пройшли експертизу. Це ремонт вулиці Металургів на селищі Нове. Повністю, від в'їзду до селища і до зупинки 274 маршруту. Вартість проєкту близько 100 млн грн. Він передбачає заміну дорожнього покриття, будівництво нового тротуару, велодоріжки, заміна зовнішнього освітлення, висадка зелених насаджень, встановлення огородження. У нас є проєкт по проспекту Промисловому. Це від 101-го мікрорайону до промзони, проспекту Інженерів. Його вартість близько 60 млн грн. І у нас є ще перехідних два об'єкта: вулиця Вокзальна і вулиця Василя Нікітіна, які незавершені. Зокрема, колодязі, які розміщені на проїзній частині, незакінчені. Також це капітальний ремонт вулиці Героїв України та вулиці Академіка Тамма. Ремонт відбуватиметься від вулиці Курганної до вулиці Генерала Жадова», - зазначив заступник міського голови Олександр Вергун.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ці капітальні ремонти проводитимуться на умовах співфінансування з місцевого та державного бюджетів, сумарно на них витратять близько 500 мільйонів гривень.


Джерело: заступник міського голови Олександр Вергун у пресбрифінгу

Фото: Ігор Філіпенко, CBN