На Кіровоградщині вручили нагороди рідним загиблих героїв

Перегляди: 1056

Нагороди отримали родичі загиблих військових з Соколівської, Устинівської та Гайворонської громад.

Як повідомила Соколівська громада, 27 квітня вручили нагороду матері загиблого воїна Максима Бітенькова Тетяні Бітеньковій.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Максим Бітеньков народився 7 грудня 1989 року в селі Соколівське, тут закінчив школу. До початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну працював електрогазозварювальником на АТ «Ельворті». 32-річний Герой загинув 28 листопада 2022 року під час виконання службових обов’язків, внаслідок танково-мінометного обстрілу біля населеного пункту Авдіївка Донецької області.

Відзнаку Президента України «За участь у антитерористичній операції» передали Тетяні Жарких - бабусі загиблого Віталія Жарких, який захищав Україну під час проведення АТО.

Як повідомила Устинівська громада, сьогодні, 28 квітня, вручили орден «За мужність» ІІІ матері загиблого солдата Тимофія Криворучка.

У Гайворонській громаді звання «Захисник України – Герой Гайворонщини» (посмертно) присвоїли Євгену Загороднюку, Вадиму Марущаку, Марату Гасанову, Валерію Лісовому та Анатолію Логаю.

27 квітня начальник першого відділу Голованівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Андрій Михайлов та секретар Гайворонської міської ради Володимир Сікорський вручили відзнаки рідним Євгена Загороднюка та Вадима Марущака.


Джерела: фейсбук-сторінка Соколівської селищної ради

фейсбук-сторінка Устинівської селищної ради

фейсбук-сторінка Гайворонської міської ради