На Кіровоградщині відновили ремонт найдовшої в Україні дороги М-30

Перегляди: 2994

На Кіровоградщині відновили капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення М-30 Стрий – Дніпро – Ізварине між Суботцями та Знам’янкою.

Ремонтні роботи відновили через понад рік перерви.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Основні роботи з капітального ремонту проїзної частини виконали ще до початку повномасштабного вторгнення, тому наразі завершують комплекс робіт, який передбачено в межах капітального ремонту, зокрема: підготовчі роботи до влаштування освітлення, влаштування тротуарів, монтаж бортового каменю, облаштовуються з’їзди, проводиться підсипання узбіч для подальшого засівання трави.

Окрім того, як зазначають у службі відновлення та розвитку інфраструктури у Кіровоградській області, попереду – нанесення розмітки та встановлення дорожніх знаків.

Дорога М-30 найдовша у країні – має протяжність 1400 км та сполучає схід та захід. Загальна протяжність, що охоплена ремонтом на Кіровоградщині – 153 кілометри. Наразі практично завершили роботи на ділянках між Кропивницьким та кордоном з Черкаською областю. Втім, значний обсяг робіт залишається на відрізку між Кропивницьким та Знам’янкою.


Джерело: фейсбук-сторінка Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Кіровоградській області