У Кропивницькому п'ятирічну дитину покусав собака - хлопчик у лікарні

Перегляди: 2842

У Кропивницькому собака покусав п'ятирічного хлопчика, дитина знаходиться у лікарні.

Зі слів матері дитини - Марини Крайнікової, подія сталася у суботу, 29 квітня, на території дачного кооперативу «Урожай» у Кропивницькому. Хлопчик йшов вулицею, коли на нього напав сусідський собака бійцівської породи. Власник собаки почув крики дитини та кинувся на допомогу, намагаючись визволити дитину з пащі собаки, потім чоловіку почали допомагати сусіди. Постраждалого хлопчика госпіталізували.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До лікарні нас привезла швидка допомога. У суботу йому зробили операцію, позашивали рани на лобі, губі, підборідді. Вчора зашивали повіку, лікарі сказали, що око залишилось цілим, пошкоджена тільки слизова оболонка. Наразі дитина у свідомості, стан стабілізується», - розповіла журналістам CBN мати хлопчика.

За словами матері, поки що терміни лікування визначили до 14 травня.

«Сьогодні телефонував власник собаки, підтримував, він також шокований. У момент, коли він почув крик дитини - кинувся допомагати відтягнути собаку. Його брат Валерій пообіцяв, що оплатить лікування», - додала Марина.

Марина Крайнікова розповіла, що того ж вечора жителі дачного кооперативу вчинили самосуд над собакою, вбивши його. Жінка доповнила, що собака раніше не проявляв агресії.

«Є підтверджений факт події, проводиться розслідування. Інформацію за ч. 1 ст. 128 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Обставини з'ясовують слідчі», - прокоментувала речниця ГУНП в Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.


Джерело: мати постраждалого хлопчика Марина Крайникова у коментарі CBN, речниця ГУНП в Кіровоградської області Віталіна Бевзенко у коментарі CBN.