У Кропивницькому склали адмінпротокол за встановлення рибного кіоску перед церквою (фото)

Перегляди: 2860

У Кропивницькому перед входом у церкву встановили рибний кіоск, за фактом порушення правил благоустрою склали адмінпротокол.

Фахівець інспекції з благоустрою встановив, що Свято-Єлизаветинська релігійна громада упц розташувала тимчасову споруду на прилеглій до монастиря ділянці, чим порушила правила благоустрою території Кропивницького. На правопорушників склали адмінпротокол за фактом порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів (ст. 152 Кодексу України про адміністративні порушення).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Власники монастиря вирішили додати ще один вид діяльності до свого основного і заробити на комерційній діяльності. Зрозуміло, що цей витвір архітектурного мистецтва не має жодних документів, проте продовжує стояти на місці», - повідомила депутатка міської ради Валентина Яремчук на засіданні сесії міської ради сьогодні, 4 травня.

Також вона наголосила, що факт правопорушення є наслідком відсутності у Кропивницькому головного архітектора та інших проблем з благоустроєм міста про які вона наголошувала на засіданні сесії.

Фото журналістам CBN надала депутатка міської ради Валентина Яремчук.


Джерело: онлайн-трансляція засідання сесії Кропивницької міської ради