Уродженець Кіровоградщини разом зі спільниками обікрав велосипедний завод у Києві

Перегляди: 3810

Троє чоловіків, серед яких і 27-річний уродженець Кіровоградщини, вкрали з велосипедного заводу у столиці три велосипеди та комплектуючі деталі до них на загальну суму близько 100 000 гривень.

До Святошинського управління поліції із заявою звернувся керівник одного із підприємств про те, що з приміщення заводу на вулиці Берковецькій невідомі викрали товар на суму близько 100 000 гривень.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У ході слідчих дій правоохоронці встановили, що ввечері фігуранти проникли на територію заводу з виготовлення велосипедів та викрали три транспортні засоби з комплектуючими деталями до них. Крім того, зловмисники також злили з генератора 80 літрів палива, погрузили все в автомобілі та втекли.

За результатами оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили ймовірних підозрюваних та транспортні засоби, на яких вони пересувалися. Спільниками виявилися 23-річний уродженець Донецької області, 22-річний тернопільчанин, а також раніше судимий за крадіжку та незаконне зберігання зброї 27-річний уродженець Кіровоградщини.

Під час обшуку у помешканні підозрюваних слідчі вилучили викрадене майно. Наразі правоохоронці проводять перевірку на причетність порушників до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Зловмисникам повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена групою осіб з проникненням у приміщення, в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.


Джерело: фейсбук-сторінка Поліції Києва