Пожежа на Соборній у Кропивницькому: один загиблий, троє людей врятовано (ФОТО) (ДОПОВНЕНО)

Перегляди: 2042

Сьогодні, 6 травня, час гасіння пожежі у квартирі багатоповерхівки по вулиці Соборній у Кропивницькому, рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка та врятували трьох людей.

6 травня о 14:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир житлової дев’ятиповерхівки на вулиці Соборній. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло орієнтовно 20 м² речей домашнього вжитку у квартирі на п’ятому поверсі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час ліквідації пожежі вогнеборці знайшли тіло загиблого чоловіка, врятували трьох осіб та вивели з будинку на свіже повітря майже тридцять людей.

О 15:32 займання локалізували та ліквідували о 16:04.

Причина пожежі з’ясовується.

«Там проживала жінка з сином. Сину 45 років, бабусі близько 70. Він пив, її ображав. Ми викликали часто поліцію на нього. Сьогодні, зі слів бабусі, він облився чимось горючим і підпалив себе на зло їй. Вона розвернулася і пішла. А він не встиг роздягнути чи загасити, що і призвело до пожежі. Все дуже чорне, постраждала верхня квартира. Весь коридор задимило, там зараз зайти не можна. Поки не знаю, де буду ночувати, не думала про це поки. Зараз може з сусідами коридор помиємо», - розповіла CBN сусідка Інна Жолобова.

«Бабусю направлять до обласного центру соціально-психологічної допомоги. Люди зараз збираються прибирати у коридорі, квартирах. У подальшому представники ЖЕО №3 оглянуть приміщення, поверхи. На цей час від'єднаний стояк водопостачання, який проходить через квартиру. У подальшому представники ЖЕО №3 оглянуть приміщення, поверхи. Звернень від людей щодо надання соціальної допомоги поки нема, якщо будуть – будемо вирішувати», – розповів CBN начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кропивницької міськради Сергій Коваленко.


Джерело, фото: пресслужба ГУ ДСНС Кіровоградської області

Коментарі сусідки Інни Жолобової та начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кропивницької міськради Сергія Коваленка CBN.