Четверо військових з Кіровоградщини загинули на війні з росією

Перегляди: 3291

Сьогодні, 8 травня, Добровеличківська, Кропивницька та Світловодська громади повідомили про смерть військових.

Військовий 1978 року народження, Олег Кононенко, загинув від несумісних з життям поранень, отриманих під час обстрілу ворожою артилерією.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Бойовий медик 3 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини Збройних Сил України загинув в районі міста Часів Яр Донецької області, 27 квітня 2023 року.

Прощатимуться з воїном 9 травня об 11 годині за адресою: смт Добровеличківка, вул.Промислова 20. Загальноселищне прощання із воїном-земляком проведуть годиною пізніше, біля селищного будинку культури («Центр культури та дозвілля»).

На війні загинув військовий Світловодської громади — Володимир Кожедуб.

Володимир народився у Світловодську, 5 березня 1965 року. Разом з сім`єю працював у місті, працював на підприємстві «Королівський смак». Військового мобілізували 25 лютого 2022 року.

З героєм прощатимуться 9 травня 2023 о 10:00 за адресою: Приморська 28, годиною пізніше відбудеться офіційна церемонія на центральній площі міста.

[caption id="attachment_155274" align="alignnone" width="626"] Володимир Кожедуб, фото: Світловодська МТГ[/caption]

Володимир Лавріненко загинув 1 травня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу по позиції у Богданівці Бахмутського району. Йому було 50 років.

З військовим попрощаються о 10:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

[caption id="attachment_155275" align="alignnone" width="638"] Володимир Лавріненко, фото: ОКВП "Дніпро-Кіровоград"[/caption]

З загиблим військовим Станіславом Пустомолотовим попрозаються завтра, 9 травня, о 10:00 на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.

[caption id="attachment_155276" align="alignnone" width="640"] Станіслав Пустомолотов, фото: Кропивницька міська рада[/caption]

Джерело: Світловодська міська територіальна громада у Facebook, Добровеличківська селищна рада у Facebook, Кропивницька міськрада у Facebook.