У Кропивницькому відкривається представництво фонду допомоги рідним військовополонених та зниклих безвісти «Мрія»

Перегляди: 1509

У Кропивницькому відкривається представництво фонду «Мрія», мета якого - юридична, гуманітарна та психологічна допомога родинам загиблих військових, полонених та зниклих безвісти.

З візитом до Кропивницького приїхала виконавча директорка фонду Тетяна Комлик, відома також як блогерка та дитяча письменниця Татуся Бо. На пресконференції у CBN вона розповіла про завдання фонду, напрямки його діяльності та історію створення.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Благодійна фундація «Мрія» заснована з ініціативи парамедикині і доброволиці Юлії Паєвської (Тайри). Головна мета - допомога близьким загиблих військових, полонених військовослужбовців та цивільних, а також безвісти зниклих. Фонд забезпечує їхні гуманітарні потреби, надає необхідний юридичний супровід та психологічну допомогу. Зокрема фонд також надає можливості освіти для дітей, у тому числі забезпечує їх гаджетами для дистанційного навчання.

Представництво фундації у Кропивницькому працюватиме за адресою: вул Євгена Чикаленка, 1а

«Кропивницьке представництво надаватиме також гуманітарну допомогу. Нам це представництво треба для того, щоб оптимізувати роботу, спростити її і зробити швидшою. Кропивницьке представництво може надати швидше гуманітарну допомогу, набагато швидше налагодити зв'язок з Українським центром захисту прав людини, щоб оформити документи і необхідні виплати. Місцеві представники можуть розширити спектр й освітніх послуг бо поки ми надаємо послуги онлайн. Але я б хотіла, щоб з наступної осені принаймні ті діти, які живуть у великих містах, могли об'єднатися у групи і отримувати освітні послуги офлайн. Маючи представництво у Кропивницькому, я думаю, ми зможемо знайти вчителів англійської, математики, української мови, які допоможуть цим дітям», - розповіла Тетяна Комлик.

Звернутися за допомогою до фонду «Мрія» можна подзвонивши за номерами телефонів, які опубліковані на фейсбук-сторінці «Мрія. Українська фундація», або написати у приватні повідомлення.


Фото Ігоря Філіпенка, CBN