У Кропивницькому тривають урочисті заходи до Дня Європи (фоторепортаж)

Перегляди: 960

У Кропивницькому представляють урочисту програму «Кіровоградщина європейська», приурочену до Дня Європи.

У концертах беруть участь народний хореографічний ансамбль «Пролісок», народний хореографічний ансамбль «Світанок», народний ансамбль бального танцю «Конвалія», зразковий хореографічний ансамбль «Алегро», зразковий хореографічний ансамбль «М-dance group», ансамбль барабанщиць Донецького державного університету внутрішніх справ, солістка обласної філармонії Анна Матуляк, вокаліст Ярослав Озеряник та міський професійний духовий оркестр під диригуванням Володимира Чернишенка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім цього, презентують партнерські взаємодії євроклубів, виставку центру національних культур «Єдина родина», майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва, створення сувенірів та виготовлення патріотичних свічок від центру «Я-Маріуполь», знайомлять з діяльністю діаспор на Кіровоградщині та проводять благодійний ярмарок «На хвилі допомоги».

Указом Президента України від 8 травня 2023 року встановлено в Україні День Європи, який відзначатиметься щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу.

Фото: Ігоря Філіпенка, CBN