У «Дніпро-Кіровоград» призначили нового керівника

Перегляди: 1308

Обов’язки генерального директора обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» виконуватиме Микола Романюк.

Відповідне розпорядження підписав голова обласної ради Юрій Дрозд.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Микола Романюк працює на підприємстві понад 20 років, нині - заступником гендиректора з технічних питань.

Як повідомляло СBN, на засіданні робочої групи у складі керівництва облради, заступників начальника ОВА, департаменту ЖКГ, депутатів обласної ради та керівництва ОКВП «Дніпро – Кіровоград» роботу виконувача обов’язків директора водоканалу Олександра Пісного визнали незадовільною.

«Депутати обласної ради неодноразово наголошували на неефективному управлінні підприємством та загрозі накопичення великих боргів. У 2021 році депутати створили спеціальну комісію для вивчення роботи «Дніпро-Кіровоград». Нинішнього року на засіданнях профільних постійних комісій обласної ради роботу Олександра Пісного визнали незадовільною», - розповів Юрій Дрозд.

Голова обласної ради Сергій Шульга 29 грудня 2021 року призначив Олександра Пісного в. о. генерального директора обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград».


Джерело: Кіровоградська обласна рада у Facebook