«Екостайл» обіцяє нагороду за інформацію про осіб, які підпалюють контейнери (фото)

Перегляди: 881

Підприємство «Екостайл» обіцяє нагороду у 10000 грн за інформацію про людей, які підпалюють контейнери.

У підприємстві зазначають, що з початку 2023 року злочинці підпалили вже 28 контейнерів. Цим нанесли значну шкоду місту, компанії та створили загрозу майну та життю містян.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Екостайл» зауважує, що підпал сміттєвих контейнерів є злочином і підлягає суворому покаранню згідно зі статтею 194 п. 2. Кримінального кодексу України про «Умисне знищення або пошкодження майна вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років».

«Шановні мешканці Кропивницького, звертаємося до вас із проханням бути пильними і повідомляти поліцію та пожежну службу одразу, коли стали свідком підпалу або пожежі на контейнерному майданчику. Ваша реакція може допомогти запобігти новим підпалам та захистити майно міста від злодіїв», - йдеться у повідомленні «Екостайл». За допомогу підприємство обіцяє винагороду у 10000 грн.

Телефонувати можна за такими номерами:

МНС – 101

Поліція – 102

Група швидкого реагування компанії «Екостайл» – 050 488 03 35.

Або написати на електронну пошту підприємства: a.kyrpychov@gmail.com


Джерело: фейсбук-сторінка «Екостайл - сучасний оператор у поводженні з твердими побутовими відходами»