У Кропивницькому попрощались із загиблими військовими (фото)

Перегляди: 2061

Сьогодні, 26 травня, у Кропивницькому попрощались із загиблими військовими.

Навідник бойової машини, 44-річний солдат Артем Шамін до лав ЗСУ пішов добровольцем, загинув 18 березня в Бахмуті. Без батька залишилися донька, мати втратила сина.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Був спокійним і врівноваженим, відчувалося, що має велику внутрішню силу. Хоча жодного військового досвіду у нього не було, навіть строкову не служив. Ми разом починали службу в територіальному центрі комплектування, потім потрапили на передову», - розповів побратим Артема.

Командир бойової машини, 52-річний старший сержант Віктор Давидов і водій-електрик відділення коригування вогню, 41-річний солдат Сергій Мартинов воювали в одній бригаді.

«Ми разом з ними, пройшли Херсонський напрямок, Бахмут. Вони були справжні й надійні. Великий біль і втрата для їх рідних, для нас усіх», - кажуть бойові побратими загиблих воїнів.

Віктор Давидов загинув 23 квітня в Бахмуті. Родина втратила чоловіка і батька.

Сергій Мартинов поліг під Дружківкою Краматорського району, його серце перестало битися 17 травня. Залишилися батьки, сестра, племінники.

Воїнів поховали на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. Панахиду відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.


Джерело: Кропивницька міськрада у Facebook