Один з оборонців Азовсталі Сергій «Волина» Волинський заснував благодійний фонд, який допомагатиме морпіхам

Перегляди: 1162

26 травня у Києві відбулась презентація благодійного фонду «Сталеві», який створили за ініціативою Сергія Волинського задля допомоги біцям морської піхоти.

Фонд опікуватиметься воїнами, що знаходяться на фронті, а також також пораненим, полоненим та їхнім сім’ями.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед ключових напрямків діяльності «Сталеві» виділяють організацію зборів мілітарної допомоги за запитами морпіхів, забезпечення лікування бійцям, що потребують фізичної та психологічної реабілітації, а також різносторонню допомогу родинам морських піхотинців, що перебувають у полоні або загинули, захищаючи Батьківщину.

Очолили роботу організації дружина Сергія - Руслана Волинська та його рідна сестра Тетяна Харько.

Сам Волина не зміг бути присутнім на відкритті фонду, адже перебуває в Туреччині разом з іншими командирами, що керували обороною Азовсталі. Проте Сергій записав зворушливе звернення до українців із закликом боротись за Україну та всіляко підтримувати морських піхотинців, які щоденно виконують надскладні бойові задачі в найгарячіших точках передової.

Нагадаємо, Сергій Волинський командував підрозділом морських піхотинців під час оборони Маріуполя та став відомим в Україні і світі, завдяки своїм зверненням до світових лідерів, зокрема до президентів провідних країн, Папи Римського та Ілона Маска.


Джерело: пресслужба Благодійного фонду «Сталеві»