На Кіровоградщині затримали підозрюваного у подвійному вбивстві (фото)

Перегляди: 1406

Поліцейські Кіровоградщини затримали підозрюваного у скоєнні розбоїв та вбивства подружжя.

Затриманий за підозрою у розбійних нападах із застосуванням вогнепальної зброї чоловік виявився причетним до вбивства подружжя переселенців.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«До відділу поліції номер 1 ( Знам’янка) звернулися дві жінки із заявами про те, що невідомий чоловік, погрожуючи пістолетом, забрав речі та гроші. Оперативники встановили особу нападника – ним виявився 25-річний місцевий житель. Під час проведення обшуку у домоволодінні зловмисника правоохоронці вилучили три пістолети, набої до них, а також частину речей, що належать потерпілим. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру», - розповів заступник начальника поліції області Андрій Бензар.

Поліцейські встановили причетність громадянина до подвійного вбивства. У травні минулого року зловмисник заради наживи проник до оселі переселенців, вбив подружжя – наніс чоловіку і жінці ножові та вогнепальні поранення, і приховав їх тіла.

На цей час зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених трьома статтями Кримінального кодексу України:  ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За скоєне йому загрожує покарання – від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення, з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.


Джерело: Головне управління національної поліції Кіровоградської області