У Кропивницькому провели в останню путь загиблого спецпризначенця (фото)

Перегляди: 4201

Сьогодні, 6 червня, у Кропивницькому попрощалися із загиблим на війні з росією старшим солдатом Миколою Жидковим.

21-річний кропивничанин азам футболу навчався у рідному місті, далі продовжив навчання в інтернаті Дніпра, а потім два роки навчався у Кременчуці. Спортсмен у 2019 році закінчив кременчуцький ліцеї-інтернат №21 «Старт» та грав за футбольний клуб «Кремінь», під керівництвом тренера Олександра Назаренка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я давно знаю цю родину. Вікторія, мама Миколи, займалася, як і я, гандболом, грала в професійній команді «Інгул». Мій син разом з ним тренувалися в одному клубі. Микола закінчив школу №16, до восьмого класу тренувався у футбольній академії «Зірка», потім навчався в академії футболу в Дніпрі, грав за кременчуцький «Кремінь». Його команда була чемпіоном України. Спортивну кар’єру продовжив у Польщі, в листопаді минулого року повернувся і пішов за контрактом на військову службу. Він був дуже цілеспрямованим, мав власну думку і відстоював її», - розповів начальник управління молоді і спорту Кропивницької міської ради В’ячеслав Гурський.

Панахиду відслужив священик Православної церкви України Отець Петро.

Старший солдат-спецпризначенець, вогнеметник Микола Жидков загинув 1 червня в районі селища Новодонецьке Донецької області.


Джерело: Кропивницька міська рада у Facebook