У Долинській відкриють перший університет

Перегляди: 1507

У Долинській відкриють філію університета Державного університету економіки і технологій.

5 червня ректор Державного університету економіки і технологій Андрій Шайкан та голова Долинської міської територіальної громади Євген Звіздовський підписали меморандум про співпрацю, який передбачає взаємодії між університетом і Долинською міською територіальною громадою задля наближення надання освітніх послуг мешканцям цієї громади.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами Євгена Звіздовського, усі студенти, які навчаються або планують вступати в 2023 році, вже в 2024 році зможуть навчатись у Долинській.

«Філію плануємо відкрити до 1 вересня 2024 року. Основні спеціальності, що будуть - ІТ, фінанси, економіка, юридичний напрям, металургія, електротехніка. Міська рада згідно домовленостей оплачує комунальні послуги, а університет буде привозити викладачів в Долинську», - розповів у коментарі CBN голова Долинської міської територіальної громади Євген Звіздовський.


Джерела: Державний університет економіки і технологій у Facebook, коментар голови Долинської міської територіальної громади Євгенія Звіздовського