Райкович: Кіровоградщина готова відправляти на Херсонщину комунальників та спецтранспорт

Перегляди: 1645

Кіровоградщина готується відправляти на Херсонщину бригади електриків, а також спецтехніку для очистки каналізацій, збору сміття та очищення територій від мулу.

«Я кожного дня на зв'язку з очільником Херсонської ОВА. Ми звіряємо позиції, резервуємо техніку, зокрема автомобілі для перевезення води. Вони вже чекають своєї черги. Також ми підготували комунальну техніку, яка буде вкрай необхідна Херсонській області, коли впаде рівень води. Це спеціалізовані машини для промивки каналізаційних мереж, для збору і вивезення сміття, а також для очистки територій від мулу. Окрім того, ми зібрали бригаду електриків, які працювали над відновленням електромереж», - розповів начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Посадовиць також повідомив, що Кіровоградщина вже відправила Херсонській області о близько 10 тонн води і ємності для неї, таблетки для очищення води, 320 пакетів із сухими супами та борщами, гігієна, ковдри, помпи, будівельні пушки, човни, газові балони, одяг, клітки так корм для тварин.


Джерела: брифінг начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича

телеграм-канал начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича