У Кропивницькому попрощалися з двома загиблими військовослужбовцями (фото)

Перегляди: 5176

Сьогодні, 9 червня на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища у Кропивницькому попрощалися з двома військовослужбовцями - Ігорем Голобородьком та Олександром Подолічем.

Олександр Подоліч змалку займався тхеквондо та стрибками з парашутом. Строкову службу проходив у морській піхоті, брав участь у міжнародних навчаннях «Сі Бриз». 2006 року служив у лавах спепризначення.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У 2014 році, незважаючи на контузію, успішно виконував бойові завдання в зоні АТО, рятував життя побратимів у Слов'янську, Красному Лимані, Донецькому аеропорту. Нагороджений Орденом за мужність.

24 лютого 2022 року перебував на позиціях поблизу траси Старобільськ-Біловодськ, на якій разом з побратинами нищив ворожі колони.

Командир бойової машини, 40-річний Олександр Подоліч загинув у перший день повномасштабної російської військової агресії в Україну.

[caption id="attachment_158261" align="alignnone" width="640"] Олександр Подоліч[/caption]

Ігор Голобородько переїхав у селище Нове з Полтавщини у 1996 році, після одруження. В ЦНТУ вивчився на інженера-електрика, працював за фахом до початку вторгнення росіян на схід України.

Після вторгнення росіян на схід України брав участь в АТО, воював на територіях Донецької і Луганської областей.

До лав ЗСУ приєднався у перші дні повномасштабного вторгнення. 31 липня 2022 року вирушив на бойове завдання, з якого не повернувся. Воїн загинув 2 серпня минулого року у Пісках Донецької області.

Йому було 47 років.

[caption id="attachment_158260" align="alignnone" width="640"] Ігор Голобородько[/caption]

Панахиду за загиблими відслужив священник Православної церкви України Володимир Ткаченко.


Джерело: Кропивницька міська рада у Facebook