Пішов з життя кропивницький спортивний журналіст та громадський діяч Євген Савранський

Перегляди: 947

Сьогодні, 10 червня, пішов з життя кропивницький спортивний журналіст та громадський діяч Євген Савранський.

Про смерть журналіста на його фейсбук-сторінці повідомили близькі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Спільно з дружиною Євген створив сайт, на якому зібрав найвизначніші факти зі свого життя для друзів та знайомих.

«Якщо ви завітали на цей лонгрід, то я вже не з вами, ну принаймні, на цьому світі. 

Ще за життя, я з дружиною вирішив створити сайт для моїх знайомих, щоб вони мали змогу переглянути інформацію й згадати мене “не злим тихим словом”. Недаремно кажуть: “людина живе стільки, скільки про неї пам'ятають”. Для мене це дуже важливо, щоб ви згадували, адже, я прожив цікаве й активне життя, наповнюючи його корисними суспільними ссправами Нехай цей сайт стане частинкою Євгена Савранського, якого ви знали, який залишиться з вами в пам'яті та серці назавжди», – зазначено на сайті.

Євген Савранський був розробником «Спортивної мапи Кропивницького». Мета проєкту – стати помічником будь-кому, хто бажає займатися тим чи іншим видом спорту, фізичною культурою або активним відпочинком у місті Кропивницький, але не знає де шукати потрібну інформацію. Також він був координатором проєкту «Спортивне місто – здорова нація!». Позаштатно дописував у кілька газет на місцеві інтернет-сайти, створив обласний інтернет-ресурс «Спорт-центр», певний час очолював пресслужбу ФК «Зірка», вів радіопрограму в обласній телерадіокомпанії, був редактором місцевої щотижневої газети «Спортревю», був спортивний оглядачем інформаційного порталу «Гречка».

Останній рік свого життя Євген боровся з онкологією.

Світла пам'ять...


Джерело: фейсбук-сторінка та сайт Євгена Савранського