У ДТП в Олександрійському районі загинули двоє людей

Перегляди: 1674

Вчора, близько 17:30, на дорозі М-30 в Олександрійському районі зіткнулися дві автівки — дві людини загинули, ще двох доправили в лікарню.

«Подія сталася 10 червня, близько 17:30 на автодорозі М-30 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине, на території Олександрійського району. Зіткнулися дві автівки марки ВАЗ-2105 та Ford Focus. Попередньо причиною аварії стало те, що водій одного з транспортних засобів виїхав на зустрічну смугу, де відбулося зіткнення. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень водій ВАЗу 1979 року народження та пасажирка 1956 року народження загинули на місці. Ще одна пасажирка ВАЗу та водій автомобіля Ford травмувались, їх доправили до медичного закладу. За фактом ДТП інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст. 286 ККУ)», - розповіла CBN речниця ГУНП в Кіровоградської області Віталіна Бевзенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua


Джерело: речниця ГУНП в Кіровоградської області Віталіна Бевзенко у коментарі CBN