Ексочільник Кіровоградської облради Сергій Шульга позивається проти неї у суді

Перегляди: 970

Ексочільник Сергій Шульга позивається проти Кіровоградської обласної ради – він вимагає, щоб його звільнення визнали незаконним.

Вчора, 12 червня, суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Світлана Дегтярьова відкрила провадження в адміністративній справі №340/3119/23 за позовною заявою Сергія Шульги до Кіровоградської обласної ради про визнання протиправним та скасування рішення про його звільнення. Окрім того, у заяві йдеться про поновлення посадовця на посаді та стягнення середнього заробітку з обласної ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сергій Шульга звернувся з позовом до суду, у якому просить:

- визнати протиправним та скасувати рішення Кіровоградської обласної ради шістнадцятої сесії восьмого скликання від 25.04.2023 року №317 «Про звільнення голови Кіровоградської обласної ради Шульги С.П.»;

- поновити його на посаді голови Кіровоградської обласної ради з 25.04.2023 року;

- стягнути за рахунок бюджетних асигнувань (певні суми коштів, виділені із централізованих і децентралізованих джерел, для покриття певних видатків, – ред.) Кіровоградської обласної ради на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу, починаючи з 25.04.2023 до дати прийняття рішення у справі.


Джерело: відомості про справу №340/3119/23 у реєстрі Єдиних судовихсудових справ