Андрій Райкович розповів про «режим тиші» на Кіровоградщині

Перегляди: 3311

Начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович детальніше розповів про особливості та мету «режиму тиші» на Кіровоградщині.

«Хочу деталізувати необхідність рішення ради оборони області щодо запровадження «режиму тиші» на Кіровоградщині під час повітряних тривог у темну пору доби, та під час комендантської години. Таке рішення підготували з метою забезпечення ефективності захисту повітряного простору та критичної інфраструктури області. Його узгодили з військовими, а також це сприятиме виявленню та знищення ворожих безпілотників. Це вимога стосується суб’єктів господарюванню усіх форм власності, а також фізичних осіб, які розташовані і працюють в області, діяльність яких пов’язана із виробничим шумом. Як приклад – це сільськогосподарська техніка, виробничі установки, обладнання, машини. Звертаюся до всіх, кого стосується дане рішення ради оборони області, поставитися до нього з розумінням», - наголосив Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua