У Кропивницькому встановлять меморіальну дошку солдату, який загинув на війні з росією

Перегляди: 882

У Кропивницькому встановлять меморіальну дошку солдату Ігорю Бур'янову, який загинув в російсько-українській війні. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради на своєму засіданні учора, 13 червня.

Меморіальну дошку солдату 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка, депутату Подільської районної у місті Кропивницькому ради Ігору Бур'янову встановлять на фасаді приміщення виконавчого комітету Подільської райради за адресою: вулиця Архітектора Паученка, будинок 53/39.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ескіз дошки уже розробили, про її встановлення клопотала Подільська райрада.

Довідково: Ігор Бур’янов народився 5 вересня 1987 року у Кропивницькому, закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом. Тричі його обирали депутатом Подільської районної у місті Кропивницькому ради.

У перші дні повномасштабної війни без вагань пішов захищати Україну.

Військовий загинув 5 жовтня неподалік села Орлянка Куп’янського району Харківської області. У нього залишились батьки, дружина та маленька донька.

[caption id="attachment_158532" align="aligncenter" width="278"] Ігор Бур'янов[/caption]


Джерело: Кропивницька міська рада у Facebook