У кропивницькому пришкільному таборі «Драйв» провели останній день таборівки (фоторепортаж)

Перегляди: 740

Сьогодні, 20 червня, у комунальному закладі «Ліцей «Центральний» у Кропивницькому провели останній день таборівки «Драйв».

За час таборівки діти з першого по сьомий клас мали можливість відвідувати творчі гуртки та вивчати англійську мову.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також CBN розповіли про обласну акцію «Літо-2023: наближаємо Перемогу!».

«У зв’язку з воєнним станом, на жаль, немає можливості, аби у кожній школі працював пришкільний табір, як це було у мирний час. Але все ж дітей охопили позашкільною освітою під час літнього періоду. У нас на сьогодні діє обласна акція «Літо-2023: наближаємо Перемогу!». Видали відповідне розпорядження начальника обласної військової адміністрації, який затвердив заходи в рамках цієї акції. Діти протягом всього літа будуть зайняті. Акція триває з 1 червня по 31 серпня. Ми плануємо до кінця літа охопити понад 5 тисяч дітей шкільного віку. Зараз закінчують свою роботу пришкільні табори. Цього року їх працювало 20 по усій області. До обласної акції можуть долучитися усі охочі, адже працюють і обласні позашкільні заклади, які знаходяться у Кропивницькому, є можливість до заходів долучитися онлайн», - розповіла у коментарі CBN начальниця відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та департаменту освіти та науки Кіровоградської обласної державної адміністрації Світлана Янкул.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.