На Кіровоградщині заборонили проведення заходів та роботу закладів харчування після 22:00

Перегляди: 2826

На Кіровоградщині заборонили проводити концерти, дискотеки, шоу, виступи професійних та аматорських колективів, ярмарки, роботу закладів громадського харчування після 22:00.

Про це йдеться у повідомленні в телеграм-каналі начальника Кіровоградської ОВА Андрія Райковича.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Чергове рішення ради оборони області стосується додаткових заходів в умовах воєнного стану на території Кіровоградщини. Варто наголосити, що більшість із них діють з моменту воєнного стану. Зокрема і комендантська година, але практика і результати перевірок, рейдів правоохоронних органів, аналіз публічного простору, та контенту соціальних мереж змушують активізувати конкретні позиції. Даним рішенням забороняємо проведення розважальних заходів. Це концерти, дискотеки, шоу, виступи професійних та аматорських колективів, ярмарків, спортивних змагань, навіть благодійного спрямування.

А також заборона роботи закладів громадського харчування, торгівлі, барів, кафе, баз відпочинку після 22:00. Всі заклади мають бути зачинені. Звертаю увагу, що також забороняємо відео та фотографування, онлайн-трансляції в місцях, що знаходяться поблизу критичної інфраструктури, розташування військових частин, військової техніки. Рада оборони області зобов'язала керівників районних військових адміністрацій, органів місцевого самоврядування, правоохоронні структури та відповідні військові формування забезпечити дотримання встановленого режиму» - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло CBN, начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович детальніше розповів про особливості та мету «режиму тиші» на Кіровоградщині.