У Кропивницькому з нагоди ІІІ Європейських ігор підняли олімпійський прапор (фоторепортаж)

Перегляди: 856

Сьогодні, 21 червня, на стадіоні факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка підняли олімпійський прапор з нагоди початку ІІІ Європейських ігор 2023 року.

З 21 червня по 2 липня в Польщі проводитимуть ІІІ Європейські ігри. Україну на Європейських іграх представить рекордна кількість спортсменів - 263 атлети, які змагатимуться у 27-и із 30-и можливих дисциплін.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед учасників Європейських ігор в Польщі є двоє представників Кіровоградщини. Це вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 2, легкоатлети Олег Дорощук (стрибки у висоту) та Ілля Попов (естафетний біг).

Європейські ігри - мультиспортивні континентальні змагання. Європейські ігри проводитимуть втретє в історії: після турнірів 2015 року в Баку та 2019-го - в Мінську.

Організатори заходу: громадська організація «Відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області»», управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.