У Кропивницькому відкрили виставку картин директора «Міськсвітла» (фоторепортаж)

Перегляди: 1020

Сьогодні, 23 червня, відкрилася виставка картин «Барви життя», автор картин - директор комунального підприємства «Міськсвітло» у Кропивницькому Дмитро Тоток.

Про це журналістам CBN розповів автор картин — Дмитро Тоток.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На виставці представлені 15 картин художника, що створені за останні три роки, твори виставлені у Туристично-інформаційному центрі Кропивницького.

«Тут представлені деякі види робіт — графічні та живописні. Серед представлених картин є картини намальовані вугіллям, графітним олівцем, кольоровими олівцями та сангіною — улюбленим матеріалом Леонардо да Вінчі, пресованою глиною», - розповів у коментарі CBN Дмитро Тоток.

Крім того, на виставці були картини, які художник раніше представив на міжнародному британському конкурсі Golden Time Talent. Картини «Єлизавета II», «Тетяна» та натюрморт «Чашечка на підвіконні» оцінили 58 журі з усього світу, твори принесли митцю третє місце у його віковій категорії (31-50 років).

Точної дати завершення виставки немає, планується, що картини експонуватимуться й у липні.

На виставку потрапив також і портрет фотокореспондента CBN Ігоря Філіпенка.

Фото: Ігор Філіпенко, CBN.