На Кіровоградщині у ДТП за участі поліцейського загинули троє 17-річних підлітків (ДОПОВНЕНО)

Перегляди: 4410

25 червня близько 04:30 поблизу Новгородки сталася ДТП, у якій загинули троє підлітків та ще троє отримали травми.

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Кіровоградської області на своєму сайті.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що за кермом перебував поліцейський одного з територіальних підрозділів. Тож інформацію невідкладно передали до Державного бюро розслідувань.

Унаслідок ДТП загинули троє 17-річних осіб: двоє на місці події, ще одна дівчина померла у кареті швидкої медичної допомоги.

Крім того, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів ще троє підлітків віком від 16 до 18 років.

Водій автомобіля у результаті ДТП також отримав тілесні ушкодження. За кермом транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди проводять співробітники ДБР.

Як повідомляє у своєму Telegram-каналі Кіровоградська обласна прокуратура, поліцейському повідомили про підозру за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб (ч.4 ст.286-1 КК України).

Прокуратура готує клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави.

У ще одному зверненні до суду прокурори клопотатимуть про відсторонення поліцейського від займаної посади.


Фото: Кіровоградська обласна прокуратура