У Кропивницькому вандали повиривали на клумбах квіти

Перегляди: 1068

У Кропивницькому у Фонтанному сквері на вулиці Архітектора Павученка невідомі повиривали й понівечили квіти у вазонах, які минулої п'ятниці висадили комунальники.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила Кропивницька міська рада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Хотілося зробити для містян затишний і гарний куточок з квітами у вазонах. Це не такі великі клумби, але все ж створюють гарну атмосферу. Щойно висадили тут герань і традесканції, як їх повиривали й просто покидали під ноги», - розповіла головна агрономка комунального підприємства «Благоустрій» Альона Ворона.

Головна агрономка каже, виривають квіти й на інших клумбах міста. Так, нещодавно зіпсували квітковий напис «Героям слава!» у парку Ковалівському.

«Звісно, ми досаджуємо вирвані квіти. Але є такі рослини, яких уже немає можливості відновити й тоді доводиться зовсім змінювати квітковий ансамбль. Буває, що рвуть, аби посадити у себе на городах. Але найбільше обурює те, що квіти просто нищать», - додає Альона Ворона.