На Кіровоградщині рятувальники впродовж доби ліквідували наслідки чотирьох ДТП, є травмовані (фото)

Перегляди: 1301

Впродовж доби 26 червня рятувальники Кіровоградщини ліквідували наслідки чотирьох ДТП, травмувалися троє осіб.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Повідомлення про першу ДТП надійшло 26 червня о 06:08. ДТП сталася на автодорозі Кропивницький - Кривий Ріг у селищі Новгородка Кропивницького району: легковий автомобіль NISSAN X-Trail з’їхав у кювет та перевернувся на дах, травмувались двоє осіб. Бійці 27-ї пожежно-рятувальної частини поставили позашляховика на колеса та відбуксирували з кювету.

О 08:48 цей самий підрозділ залучили на ліквідацію другої ДТП на трасі Кропивницький - Кривий Ріг. Цього разу у кюветі опинився вантажний автомобіль DAF, якого відбуксирували на безпечну ділянку дороги.

О 16:45 на трасі Стрий-Кропивницький-Знам’янка біля села Грузьке Кропивницького району зіткнулися три автомобілі. Бійці 4-ї пожежно-рятувальної частини допомогли транспортувати травмованого чоловіка 1989 р.н. до карети швидкої допомоги.

О 17:28 кропивницькі рятувальники ліквідували наслідки ДТП у селі Карлівка Соколівської громади Кропивницького району. Рятувальники деблокували двері легкового автомобіля Ford Sierra.