У Кропивницькому 200 тис. грн спрямують на демонтаж незаконних споруд

Перегляди: 575

У Кропивницькому 200 тис. грн спрямують на демонтаж незаконних споруд. Термін добровільного виконання цих робіт власниками сплив 14 червня.

Про це повідомляє Кропивницька міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

"Виконавчий комітет Кропивницької міської ради дозволив управлінню містобудування та архітектури використати кошти цільового фонду розвитку та благоустрою міста, утвореного органами місцевого самоврядування на проведення примусового демонтажу незаконно встановлених в обласному центрі тимчасових споруд. Відповідно до рішення, прийнятого членами виконавчого комітету на своєму засіданні сьогодні, 27 червня, фінансове управління міської ради перерахує необхідні для цього кошти у сумі 200 тисяч гривень управлінню містобудування та архітектури міської ради". - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, термін добровільного демонтажу перших 11 незаконно встановлених кіосків і павільйонів збіг 14 червня. Троє власників зробили це власними силами, по одній споруді триває кримінальне розслідування, решта сім – демонтують примусово. Виконавець робіт визначиться за результатами тендерних процедур вже 3 липня.

Як повідомляло CBN, у Кропивницькому призначили демонтувати 11 незаконно встановлених тимчасових споруд 25 травня на засіданні комісії з демонтажу тимчасових споруд та малих архітектурних форм.