У Кіровоградському обласному центрі переливання крові зібралася черга донорів з громад Кіровоградщини (фоторепортаж)

Перегляди: 728

Сьогодні, 29 червня, у Кіровоградському обласному центрі переливання крові зібралися понад сто донорів з різних громад Кіровоградщини.

«Ми просимо голів громад організувати всіх бажаючи здати кров, охочі приїжджали автобусом. Патріотично налаштовані люди приїхали здати кров. Сьогодні у нас були одні громади, минулого тижня інші, наступного тижня ще інші приїдуть. Приїжджають не вперше, люди активно відкликаються. Сьогодні до обіду кров здали вже більше сотні людей. Сьогодні й військові здавали», - розповіла CBN виконувачка обов'язків гендиректора Кіровоградського обласного центру переливання крові Тамара Русначенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Посадовиця зазначає, що потреба у крові завжди є актуальною, особливо у воєнний час.

«Кров здаю не вперше. Як є необхідність - я здаю. Це мій обов'язок, як українки, щоб допомагати нашим ЗСУ - така моя мотивація. Та і завжди треба допомагати, якою б не була ситуація», - розповіла журналістці CBN жителька Новгородківської громади Людмила Олійник.

Фото Ігор Філіпенко, Олена Павлюк, CBN