ОКВП «Дніпро-Кіровоград» ще не отримав розпорядження щодо підвищення тарифів

Перегляди: 1557

У ОКВП «Дніпро-Кіровоград» прокоментували CBN ситуацію з підвищенням тарифів на воду: офіційних постанов підприємство ще не отримувало.

«Офіційно від НКРЕКП ми не отримували постанови про збільшення тарифів. Більш того, державний регулятор на своєму сайті її теж не оприлюднив. Якщо її отримаємо, ми про це повідомимо. Зараз ми чекаємо офіційно, коли її оприлюднять і коли ми її отримаємо», - зазначили CBN у пресслужбі підприємства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомляється на сайті НКРЕКП , вчора, 29 червня, відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання (продовження засідання НКРЕКП від 31.05.2023), на якому було ухвалено рішення прийняти постанови НКРЕКП про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для обласних водоканалів та Укрзалізниці.

«Рішення передбачає збільшення платіжки на воду і водовідведення для середньостатистичної сім'ї на близько 60 гривень. Тобто це не занадто висока цифра, але цим ми забезпечимо належну роботу водоканалів і наявність води у крані належної якості», – повідомив член НКРЕКП Руслан Кайдаш під час засідання комісії.