У Олександрії виділили майже 6 млн грн на підтримку бійців та їхніх родин

Перегляди: 1134

Сьогодні, 30 червня, на сесії Олександрійської міської ради депутати внесли зміни до місцевого бюджету на 2023 рік - виділили майже 6 млн грн на підтримку бійців та їхніх родин.

Про це повідомляє Олександрійська міська рада у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Депутати вирішили розподілити кошти на наступне:

- 2,4 млн грн направили на облаштування місць поховання загиблих військовослужбовців;- 1 млн грн на лікування військових у Центральній міській лікарні;

- 800 тис. грн на підтримку сил оборони;

- 680 тис.грн депутати направили на закупівлю медичних пакетів для проведення операцій зі стентування серцевих судин;

- 400 тис. грн виділили на співфінансування державному бюджету на капітальний ремонт укриття на базі Ліцею інформаційних технологій.

Також депутати узгодили щорічні витрати:

-3,5 виділили на підготовку закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону;

- 2,5 млн грн спрямували на підготовку КП «Теплокомуненерго» до нового опалювального сезону та розробку схеми мереж теплопостачання.

Окрім того депутати виділили 5,3 млн грн на компенсацію сплати за енергоносії в місцях компактного проживання вимушених переселенців та придбання житла для учасника АТО.

На сесії прийняли рішення збільшити бюджет на 10,3 млн грн шляхом перевиконання дохідної частини та надходження 5,2 млн грн державних субвенцій, що сумарно збільшило бюджет міста на 15,5 млн грн.